Imate pitanja u vezi EU fondova i natječaja? Kontaktirajte nas:
+385 99 2265428
info@prodesign-consulting.eu

Dizajn

Prodesign&Consulting za klijente izrađuje web stranice i radi grafički dizajn posjetnica, memoranduma, letaka, kataloga i ostalih promotivnih materijala.

placeholder

Dizajn web stranica

Kako bi web stranica bila kvalitetno izrađena, prije svega se raspravlja s klijentima o cilju web stranice i potrebnom sadržaju. Bitno je da klijent kaže koja je ciljana publika i koje su funkcionalnosti stranice koje želi. Bilo bi dobro da klijenti imaju u pripremi logotip, tekstove i fotografije. Ukoliko klijenti nemaju tekstove ni fotografije, pruža se mogućnost da se rade samostalna istraživanja kako bi web stranica pružala kvalitetne informacije. Kako bi se to uspješno odradilo, klijenti trebaju odgovoriti na potrebna pitanja temeljem kojih se kreira tekst te se biraju fotografije. Kod pisanja teksta se u obzir uzima djelatnost u kojoj klijenti posluju, usluge koje nude, način poslovanja i stil komuniciranja s ciljanim tržištem te ostale stavke koje su važne. Također, sav tekst je pisan optimiziran za tražilice kako bi se dobro pozicionirao.

Što se samog dizajna tiče, klijent treba dati informacije o preferiranim bojama te ostalim željama vezanih uz vizualni identitet. Zadaća Prodesign&Consultinga je osigurati da korisnici lako dolaze do sadržaja web stranice i da ona bude kompletno funkcionalna.

Ukoliko klijent radi u internacionalnom okruženju i zahtijeva višejezičnost stranice, postoji mogućnost prevođenja na engleski i njemački jezik.

Vezano uz web stranice, osim samog dizajna radi se registracija domene i smještaj stranice na server, održavanje web stranica, uređivanje tekstova (ukoliko postoje vlastiti), obrada fotografije i savjetovanje kod izrade web stranica.

Vrlo je bitno održavati izrađenu web stranicu. Održavanje web stranica označava brigu o ažurnosti podataka web stranice, brzo učitavanje i sigurnost, dodavanje ili brisanje sadržaja te navedene usluge Prodesign&Consulting za klijente vrši jednokratno ili kao redovito mjesečno održavanje. Radi se redovito održavanje sustava stranice, ažuriranje instaliranih dodataka, backup stranice, praćenje brzine učitavanja stranice i provjera sigurnosti.

Grafički dizajn

Cilj Prodesign&Consultinga jest pomoći svojim klijentima da se uspješno istaknu iz konkurencije. Grafički dizajn je tu ključan jer omogućuje stvaranje primamljivog i prikladnog vizualnog identiteta. Uspješno prenošenje poslovne poruke se ostvaruje kroz kvalitetno grafičko oblikovanje. Kvaliteta se realizira kroz moderno grafičko oblikovanje koje osigurava da ljudi iz ciljane skupine zapamte marku te lijep i kreativan izgled. Vizualna prezentacija poduzeća se odvija u novinama, časopisima, web stranicama, pakiranju proizvoda, oglasima, plakatima i ostalim promotivnim materijalima koji služe da potaknu ciljano tržište na kupnju. Uz Prodesign&Consulting ste sigurni u provjerenu kvalitetu usluga i završnog proizvoda te pristup ciljanom tržištu.